Перший продукт Huawei з HarmonyOS виходить на світовий ринок

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На виставці IFA 2019 у вересні компанія Huawei продемонструвала свій перший розумний телевізор, який отримав назву Huawei Smart Screen. Пристрій вже почав продаватися на китайському ринку, хоча відомостей про видатні його успіхи ми поки не чули.

Тим не менш, з’явилася інформація про те, що Huawei Smart Screen в даний момент готується до глобального запуску. Після отримання сертифіката Bluetooth розумний телевізор Huawei Smart Screen з’явився на сайті Wi-Fi Alliance.

Пристрій отримав модельний номер OSCA-550Y, який підтверджує, що мова йде про 55-дюймовому дисплеї. Пізніше на міжнародному ринку повинні з’явитися моделі з екранами діагоналлю 65 і 75 дюймів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Також сертифікат підтверджує, що глобальна версія Huawei Smart Screen буде працювати під управлінням операційної системи HarmonyOS, точно так само, як і китайські версії.

Вихід глобальної версії Huawei Smart Screen відбудеться найближчим часом. Джерело вважає, що спочатку Huawei Smart Screen з’явиться в Європі, а потім і на інших основних світових ринках.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.