Categories: Ґаджети

Sony PlayStation 5 отримає низький цінник і потужну начинку

Share

Ігрова приставка наступного покоління від японської корпорації несподіване повалила всіх у цілковитий шок, так як обійдеться вона всім бажаючим в цілих $ 500, і це саме в США. Вартість в Європі виявиться на рівні 500 євро. Включені в цю суму грошей різні податкові збори чи ні – невідомо. Такі розцінки, якщо в них вже включені податки, а це малоймовірно, на цілих 25% вище, ніж у PlayStation 4 на старті продажів в 2013 році, а її багато на той момент вважали занадто дорогим. З цього випливає, що цінник PS5 багато так і зовсім вважатимуть божевільним. Втім, слід зауважити один важливий нюанс, щоб розуміти всю картину повністю.

Купивши собі консоль її власник не зможе робити абсолютно нічого з її допомогою до тих самих пір, поки він не купить для неї відеоігри, а вартість таких на старті продажів PS5 буде перевалювати за 1 500 гривень, і це реальний факт. За кожну нову гру платити доведеться саме стільки. Більш того, є всі підстави вважати, що за можливість грати в будь-які ігри по мультиплеєру доведеться платити гроші, а це ще приблизно 200 гривень на місяць додаткових витрат на постійній основі. Ось і виходить, що з урахуванням покупки 4 – 6 ігор і оплати доступу до мультиплеєра, нова Sony PlayStation 5 виявиться навіть дорожча сучасного ігрового комп’ютера, якщо дивитися на всю цю ситуацію тверезо.

Всі покупці новенької консолі повинні бути готові знову і знову вкладати в неї кошти, постійно віддаючи такі за відеоігри, а також, крім того, за багато іншого, в тому числі за додаткові аксесуари. Сама Sony поки що не підтвердила, чи дійсно її нова консоль буде коштувати щонайменше $ 500 в США, тобто в країні, де її цінник повинен виявитися мінімальним з усіх можливих. Втім, звичайно, в світі знайдуться мільйони людей, які куплять PlayStation 5 за будь-які гроші, які за неї тільки попросять, і у цього є причина – ексклюзивні ігри, випускатися які для неї будуть більш ніж п’ять років з моменту початку продажів, а такі стартують вже в листопаді-грудні наступного 2020 року.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

За 33 роки встиг зібрати невелику колекцію гаджетів Apple, обзавестися кількома лімітованими консолями. На "iTechua" ділюся виключно найкращими пропозиціями на придатні девайси, якими користуюся сам.

Опублікував
Митник Михайло
  • Останні записи

    Meizu 21 Note з камерою на 50 Мп показали на живих фотографіях

    Незважаючи на заяву компанії Meizu про вихід з бізнесу смартфонів, в мережі з'явився ще один…

    29.04.2024

    “Київстар” змінює тарифи: які будуть оновлені

    Мобільний оператор "Київстар" анонсував зміни у 2-х своїх тарифах. Оновлення стосуються домашнього інтернету в рамках функції Суперсила.…

    29.04.2024

    HTC випустить новий смартфон на Snapdragon 7 Gen 3 (фото)

    Смартфони HTC давно перестали бути масовими, але зникати з ринку не збираються. У Geekbench засвітилася…

    29.04.2024

    iOS 18 стане найбільшим оновленням для iPhone

    За чутками, iOS 18 стане найбільшим оновленням для iPhone, в якому Apple інтегрує штучний інтелект…

    29.04.2024

    Розкрито нову інформацію про суперфлагман Samsung Galaxy S25 Ultra

    Інформацією про смартфон поділився мережевий аналітик під псевдонімом Sawyergalox. За словами інсайдера, південнокорейський техногігант вирішив…

    29.04.2024

    Новий iPad Pro раптово здивує секретним чіпсетом Apple

    Зважаючи на все, компанія прагне стати лідером із впровадження нейромережевих функцій у свої пристрої. Журналіст…

    29.04.2024