Sony PlayStation 5 отримає низький цінник і потужну начинку

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ігрова приставка наступного покоління від японської корпорації несподіване повалила всіх у цілковитий шок, так як обійдеться вона всім бажаючим в цілих $ 500, і це саме в США. Вартість в Європі виявиться на рівні 500 євро. Включені в цю суму грошей різні податкові збори чи ні – невідомо. Такі розцінки, якщо в них вже включені податки, а це малоймовірно, на цілих 25% вище, ніж у PlayStation 4 на старті продажів в 2013 році, а її багато на той момент вважали занадто дорогим. З цього випливає, що цінник PS5 багато так і зовсім вважатимуть божевільним. Втім, слід зауважити один важливий нюанс, щоб розуміти всю картину повністю.

Купивши собі консоль її власник не зможе робити абсолютно нічого з її допомогою до тих самих пір, поки він не купить для неї відеоігри, а вартість таких на старті продажів PS5 буде перевалювати за 1 500 гривень, і це реальний факт. За кожну нову гру платити доведеться саме стільки. Більш того, є всі підстави вважати, що за можливість грати в будь-які ігри по мультиплеєру доведеться платити гроші, а це ще приблизно 200 гривень на місяць додаткових витрат на постійній основі. Ось і виходить, що з урахуванням покупки 4 – 6 ігор і оплати доступу до мультиплеєра, нова Sony PlayStation 5 виявиться навіть дорожча сучасного ігрового комп’ютера, якщо дивитися на всю цю ситуацію тверезо.

Всі покупці новенької консолі повинні бути готові знову і знову вкладати в неї кошти, постійно віддаючи такі за відеоігри, а також, крім того, за багато іншого, в тому числі за додаткові аксесуари. Сама Sony поки що не підтвердила, чи дійсно її нова консоль буде коштувати щонайменше $ 500 в США, тобто в країні, де її цінник повинен виявитися мінімальним з усіх можливих. Втім, звичайно, в світі знайдуться мільйони людей, які куплять PlayStation 5 за будь-які гроші, які за неї тільки попросять, і у цього є причина – ексклюзивні ігри, випускатися які для неї будуть більш ніж п’ять років з моменту початку продажів, а такі стартують вже в листопаді-грудні наступного 2020 року.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.