Користувачі нарешті почали купувати дорогі версії Apple Watch

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Аналітики Counterpoint Research оцінили поставки розумних годин Apple Watch в період з 2015 року по сьогоднішній день. Повний звіт, на жаль, платний, але дещо джерело опублікувало у загальному доступі.

Наприклад, у другому кварталі поточного року поставки розумних годинників Apple в річному вираженні виросли на 37%. Але цікавіше інше.

Джерело стверджує, що за звітний період найбільш продаваними були годинник Watch Series 4. На них припало 73% всіх поставок.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

А цікаво це тим, що раніше велика частина продажів Apple Watch припадала на найдоступніші моделі. Зокрема, до виходу Watch Series 5, а звіт стосується другого кварталу, коли цієї моделі ще не було, Series 3 стартували з 280 доларів, а Series 4 коштували не менше 400 доларів.

Але аналітики вважають, що на користь більш дорогої моделі зіграли нові функції і особливості. Наприклад, датчик ЕКГ і функція виявлення падінь. Не варто забувати і про збільшеному екрані.

Джерело очікує, що за підсумками року продажі Apple Watch зростуть на 38%, а на частку нових Watch Series 5 доведеться 38% продажів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.