Xiaomi випустить новий найдешевший в світі спортивний браслет

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За наявними в даний час даними до офіційної презентації, новинка в особі Xiaomi Mi Band 3i стане спрощеною версією моделі третього покоління, випущеної на ринок в минулому 2018 році. У чому саме полягатиме різниця – невідомо, але зате вже відомо про те, що 1 грудня 2019 року одержати даний трекер жителі Китаю зможуть безкоштовно, тому що в цей самий день Xiaomi проведе марафон зі слоганом «Good thiiings», учасники якого зможуть отримати фітнес -браслет без будь-якої плати, запевняють інсайдери. Ми вважаємо, що ця здешевлена ​​модель отримає IPS-екран, а не OLED-матрицю. Втім, поки що це лише припущення.

Купити новинку абсолютно точно стане можливим в Китаї і Індії, проте вона, найімовірніше, виявиться доступна і в інших країнах світу, де буде продаватися під найменуванням Xiaomi Mi Band 3i. Очікується, що на місцевому ринку коштувати цей гаджет буде всього 99 юанів, а це менше ніж 500 гривень. Цілком собі очевидно, що при такій низькій вартості трекер виявиться дуже навіть затребуваним з боку покупців, тим більше що він здатний повноцінно працювати з телефонами на базі Android і iOS. З його допомогою користувачі зможуть цілодобово вимірювати свій пульс, стежити за фізичною активністю, використовувати «розумний» будильник і займатися моніторингом стану сну.

Залишається вірити, що Xiaomi Mi Band 3i дійсно виявиться вкрай дешевим, а можливо навіть найдешевшим у світі спортивним браслетом. Що змусило китайську корпорацію піти на його випуск – невідомо, адже її фітнес-трекери і без того є одними з найдешевших на ринку, обходячись в зовсім скромну суму грошей за сучасними мірками. Залишається вірити, що трекер виявиться доступний в Європі, США і та інших регіонах світу, щоб якомога ширше коло людей міг дозволити собі його покупку. Це буде відмінний подарунок на будь-яке свято, тому що гаджет насправді обіцяє запропонувати масу можливостей по дуже скромній ціні.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.