Оновлений додаток «Samsung Камера» розкрив можливості камери Galaxy S11

Розробники з порталу XDA Developers «розібрали» інсталяційний файл «Samsung Камери», взятий з прошивки One UI 2.0 beta 4.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
Ентузіасти з сайту XDA Developers виявили в APK нової версії додатка «Samsung Камера» згадка відеозйомки в 8K і цілу розсип нових режимів. Серед них – «Режисерський погляд», «Нічний гіперлапс», «Вертикальна панорама» і можливість додавання користувацький фільтр. Ймовірно, ці функції з’являться в майбутньому Galaxy S11 з чіпсетом Exynos 990, який підтримує запис відео в 8К @ 30fps і 4К @ 120fps.

Режим Director’s View ( «Режисерський погляд») дозволяє фіксувати фокус на об’єкті, що рухається. Таку опцію вже можна завантажити у додатку Filmic Pro для iPhone. До режиму Night Hyperlapse ( «Нічний гіперлапс») ентузіасти докладного опису не виявили. Швидше за все, дана функція призначена для зйомки таймлапсов в нічних умовах. Режим Vertical Panorama ( «Вертикальна панорама») призначений для зйомки високих об’єктів. Фактично цей режим марний, оскільки подібні фотографії можна робити і за допомогою класичного режиму «Панорама». Згадується режим Single Take Photo ( «Один знімок»), який дозволить вам «захопити сцену у вигляді серії знімків і коротких відеороликів».

Також була виявлена можливість фотозйомки з співвідношенням сторін 20:9, що може свідчити про особливості дисплея Galaxy S11. Ці знахідки доповнюють список попередніх характеристик, викладених авторитетним інсайдером Еваном Бласс (Evan Blass), відомим під псевдонімом @evleaks. Інсайдер розповів, що три майбутніх смартфони з сімейства Galaxy S11 отримають дисплеї діагоналлю в 6,4 “, 6,7” і 6,9 дюймів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Раніше ентузіасти виявили в коді програми згадки про фотозйомку в 108 мегапікселів, що вказує на те, що прийдешній флагман Samsung буде оснащений фірмовим сенсором зображення ISOCELL Bright HMX, встановленим в Xiaomi Mi Note 10 / CC9 Pro – лідера рейтингу DxOMark.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.