Розумні підвіски і намиста з датчиками, камерами і навушниками від LG

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

LG розробляє кілька переносних пристроїв для жінок, серед яких не тільки стильні розумні годинники, але і підвіски, а також розумні намиста і ланцюжки з вбудованими камерами та навушниками.

Зростаючий ринок переносних пристроїв дає виробникам електроніки можливість експериментувати з різними конструкціями, призначеними для конкретних цільових груп. Багато носяться пристрої підходять жінкам і чоловіками, але LG Electronics вирішила подумати про створення креативної лінійки носяться пристроїв для жінок. Це буде нагадувати ювелірні вироби та прикраси, якими прекрасна половина людства користується частіше.

Корейське відомство інтелектуальної власності зареєструвала кілька дуже цікавих патентів на подібні пристрої, які були подані LG Electronics.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У першому патенті нам демонструють парочку розумних годинників, які виглядають куди більш витончено, ніж всі моделі, вже представлені на ринку.

Другий патент описує розумну підвіску, яка зможе знімати електрокардіограму, заміряти частоту серцевих скорочень і рівень цукру в крові. Лицьова частина буде покрита кристалами Swarovski.

Далі ми бачимо звичайний ланцюжок зі знімним модулем, в який також вбудовані різні датчики, як і в попередньому випадку.

Наступне пристрій LG також призначений для носіння на шиї. Він містить камеру, яку можна підключити до смартфону і робити знімки або вести трансляцію, поки пристрій висить на шиї.

Ще один ланцюжок обладнаний не камерою, а парою навушників, які фіксуються магнітом, коли не використовуються і, знову ж таки, виглядають як прикраса.

Нарешті, описується гарнітура, яка прикрасить вухо завдяки дизайну і кристалами Swarovski.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.