Редизайн PlayStation 5, DualShock 5 з екраном і диск з GTA VI

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Німецька мережа магазинів електроніки Media Markt опублікувала відеоролик, в якому показано тривимірні моделі ігрової консолі Sony PlayStation 5 і контролери DualShock 5.

Sony PlayStation 5 буде офіційно представлена на початку наступного року, а в продаж пристрій надійде приблизно через роки. Японська компанія вже поділилася деякими подробицями про розроблюваної консолі PlayStation 5, однак остаточний її дизайн поки тримається в секреті. Ми вже бачили, як виглядає комплект PlayStation 5 Dev Kit, призначений для розробників ігор, проте як буде виглядати фінальна версія пристрою, точно невідомо.

Це не заважає німецькому магазину Media Markt фантазувати на тему того, як можуть виглядати PlayStation 5, а також нові фірмові геймпади DualShock 5.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

PlayStation 5 буде підтримувати роздільну здатність 8K, трасування променів та інші сучасні технології. Цілком можливо, крім вбудованого твердотільного накопичувача для приставки буде доступна розширювана пам’ять, теж на SSD.

Нещодавно Sony натякнула, що одночасно з PlayStation 5 буде запущений новий геймпад Sony DualShock 5. Оновлений контролер отримає адаптивні тригери, які запропонують геймерам набагато більш точну зворотний зв’язок. У ролику передбачається, що геймпад буде оснащений екраном.

Стартова ціна PlayStation 5 очікується в районі 500 євро (14,3 тис грн).

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.