Як перетворити Android-смартфон або iPhone в ноутбук із сенсорним екраном

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В даний момент на майданчику колективного фінансування Kickstarter з великим успіхом йде збір коштів на випуск пристрою PhoneBook.

Ще в 2016 році був випущений SuperBook за 99 доларів (2,4 тис грн), який дозволяв підключити смартфон на Android і використовувати їх як ноутбук. Тоді пристрій зібрав близько 2,6 млн доларів.

До закінчення збору коштів на PhoneBook залишається ще 15 днів, але сума вже перевищила 260 тис. доларів, хоча розробникам потрібно всього 37,5 тис. доларів. На даній стадії купити аксесуар можна за 169 доларів (4,1 тис грн), причому поставки почнуться вже в грудні 2019. Після виходу пристрій буде коштувати 249 доларів (6,1 тис грн).

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Пристрій оснащений сенсорним екраном діагоналлю 15,6 дюйма роздільною здатністю Full HD, повнорозмірною клавіатурою і тачпадом. Все, що вам потрібно зробити, це підключити до нього Android-смартфон, після чого ви отримаєте ноутбук для роботи та розваг.

Розробники з компанії Anyware, кажуть, що ваш телефон є процесором, а також місцем для зберігання зробленої роботи. Ви можете запускати додатки зі смартфона на великому екрані, а також хмарні додатки Windows.

PhoneBook оснащений стерединамиками для комфортного перегляду фільмів. PhoneBook також рекламується як перший пристрій, який дозволяє використовувати клавіатуру та мишу для мобільних ігор. Ця функція недоступна в Samsung DeX.

PhoneBook може працювати до 8 годин без підзарядки, 2 роз’єм USB, HDMI, USB-C і аудіороз’єм 3,5 мм. Пристрій підтримує всі сучасні смартфони на Android (крім MediaTek), а також iPhone.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.