Xiaomi представила розумний гаджет за пару доларів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Сьогодні компанія Xiaomi через свій майданчик колективного фінансування представила термометр-гігрометр Mi Home Bluetooth Hygrothermograph 2, який приходить на зміну торішньої моделі, пропонуючи новий дизайн і нові функції.

У оригінального гаджета був круглий РК-екран, нова модель отримала квадратний екран з ультранизьким енергоспоживанням. Нова модель відмовилася від акумуляторів типу AAA на користь батарейки типу CR2032.

Є вбудований високоточний датчик температури і вологості Swiss Sensirion, який може виявляти коливання температури до 0,1° C і вологості до 1%.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Гаджет може працювати з іншими пристроями розумного будинку, включаючи кондиціонер, зволожувач повітря і нагрівач, які можуть включатися і відключатися при заданих параметрах температури і вологості. Контроль зі смартфона також присутній.

У Xiaomi Mi Home Bluetooth Hygrothermograph 2 є дитячий режим, який буде повідомляти вас, коли температура і вологість виходять за межі параметрів, що підходять для вашої дитини. Гаджет надішле вам повідомлення, а також запропонує варіанти того, що зробити (яку розумних техніку включити або відключити).

Вартість комплекту з трьох пристроїв становить 7 доларів (170 грн), після виходу один Mi Home Bluetooth Hygrothermograph 2 коштуватиме 4 долари (100 грн).

Комплект привернув велику увагу, за кілька годин було зібрано понад 150 000 попередніх замовлень.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.