Нова ОС повністю замінить Windows 10

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Багато людей зараз, в 2019 році, не уявляють використання свого комп’ютера, планшета, ноутбука, моноблока або якогось іншого електронного пристрою без встановленої на нього операційною системою, а найпопулярнішою серед таких є Windows 10. Так, дійсно, без ОС будь-який навіть найдорожчий гаджет перетвориться в купу компонентів, скористатися якими широке коло користувачів просто не зможе. Проте, далеко не всім подобається доступна зараз «десята» винда, тому що така містить у собі масу різних недоліків, які роблять її не дуже привабливою і надійною. Користувачі регулярно стикаються з неполадками, які заважають жити спокійним розміреним життям.

У будь-який момент після установки навіть самого маленького незначного поновлення вся Windows 10 може перестати включатися, в зв’язку з чим використовувати її виявиться неможливо жодним чином, і це цілком собі реальний факт, який складно заперечувати. Все це доповнюється негарним заплутаним інтерфейсом, жахливою системою безпеки, низькою швидкістю роботи, нав’язливими оновленнями, поганий стабільністю і багатьом іншим, що не кращим чином позначається на репутації Microsoft. На радість всіх користувачів, терпіти все це залишилося не дуже довго, тому що вже в першій половині 2020 року виявиться представлена ​​і випущена, принаймні у вигляді бета-версії, нова ОС.

Саме ця нова ОС носить кодову назву Lite OS, але під яким вона вийде на ринок насправді ніхто поки що ще не знає. Користувачі можуть розраховувати на ядро ​​Windows Core, яке виявиться основою цієї платформи. За рахунок такого всі оновлення виявляться безпечними, а встановлюватися все такі, включаючи великі, будуть у фоновому режимі без необхідності кожного разу виконувати перезавантаження електронного пристрою. Це доповнять надійною системою захисту, високим рівнем стабільності, зниженим навантаженням на технічне оснащення, підвищеної автономністю (для ноутбуків і планшетів), більш красивим дизайном, а також переробленими стандартними додатками від Microsoft.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Не менш важливо і те, що нова платформа виявиться здатна запускати програми не тільки універсального типу в форматах UWP і PWA, але ще і класичні Win32, завдяки яким, кажучи чесно, Windows 10 зараз і користується великою популярністю, будучи встановленої на більш ніж 900 млн електронних пристроїв. Нова ОС, поза будь-якими сумнівами, повністю замінить собою десяту «вінду», яка зараз є лідером ринку. Швидше за все, всім тим, у кого є ліцензія для доступною зараз операційної системи, можливість встановити нову нададуть безкоштовно. Залишається вірити в те, що новітнє програмне забезпечення насправді виявиться вкрай просунутим в усіх відношеннях, адже використовувати його потім всьому людству доведеться щонайменше п’ять років.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.