Google готова випустити «вбивцю» Xiaomi Mi Band 4: перші фото

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Найбільш сучасним і просунутим спортивним браслетом на ринку є Xiaomi Mi Band 4, який за скромну суму грошей пропонує масу можливостей. Проте, він в першу чергу орієнтований на покупців з Китаю, тобто його програмне забезпечення не призначене повною мірою для міжнародного ринку. Саме тому максимально широкому коло осіб, що проживає в Європі і США, може виявитися цікава новинка від Google, яку вона випустить вже в найближчі кілька місяців, швидше за все, на початку 2020 року. Йдеться про трекер під назвою Pixel Fit, а створений він буде на базі технологій компанії Fitibit.

Сьогодні, 2 листопада 2019 року, керівництво Google офіційно оголосило в своєму блозі про те, що корпорація купила бренд Fitibit, виклавши за нього велику суму грошей. Такий з’явився на ринку ще в 2007 році, а його штаб-квартира базується в Сан-Франциско, що в США. В останні роки ця компанія створювала дуже навіть непогані смарт-годинник і фітнес-браслети, але через брак фінансування її продукти продавалися лише в обмеженій кількості країн. Саме тому керівництво «пошукового гіганта» вирішило купити дану компанію цілком і повністю, включаючи всі її фірмові технології і сотні патентів, які така встигла оформити за більш ніж 12 років свого існування.

У підсумку, немає ніяких сумнівів в тому, що вже в найближчому майбутньому виявиться офіційно представлений спортивний браслет Google Pixel Fit, а оснащений він виявиться за останнім словом техніки, отримавши масу різних особливостей. Новинка виявиться прямим конкурентом для Xiaomi Mi Band 4, однак і коштувати вона буде більше. Які можливості запропонує новий наручний гаджет сказати поки що складно, але очевидно, що «пошуковий гігант» докладе всіх зусиль для того, щоб зробити свій новий трекер якомога більш привабливим у всіх відносинах, запровадивши в нього такі можливості, про які хтось зараз напевно мріє. Новинка буде підключатися до смартфонів на базі Android і iOS через Bluetooth 5.1 LE.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Відзначається, що підтримка всіх користувачів браслетів Fitibit продовжиться на колишніх умовах, тобто в цьому плані ніяких несподіваних неприємних нововведень не буде. Компанія Google виклала за цього виробника фітнес-трекером $ 2,1 млрд доларів, і цілком собі очевидно, що зроблено це було зовсім не просто так, а заради того, щоб створити свій власний підрозділ, який буде створювати наручні гаджети такого формату. Перше з таких повинні анонсувати вже на початку 2020 року, а працювати воно, швидше за все, буде на спрощеній версії операційної системи Wear OS, яка призначена в оригінальному нативном вигляді для «розумних» наручних годинників.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.