Розумні годинники Xiaomi Mi Watch і Xiaomi Mi Watch Privilege Edition офіційно представлені

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нещодавно компанія Xiaomi представила розумний годинник Xiaomi Mi Watch, який розробники називають крихітним смартфоном на вашому зап’ясті.

Годинник працює управлінням операційної системи MIUI for Watch, яка є адаптованою версією оболонки MIUI для смартфонів Xiaomi і Redmi.

З коробки Xiaomi Mi Watch отримали великий набір різноманітних програм, які рідко зустрічаються на розумних годинах. Є музичний плеєр для прослуховування музики без використання смартфона. Також можна здійснювати голосові дзвінки без смартфона (eSIM), є відеоплеєр, розумний помічник і інші додатки. Також передбачений власний магазин додатків.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Діагональ екрану становить 1,78 дюйма, серцем годинників служить Qualcomm Snapdragon Wear 3100. Годинники доступні в декількох кольорах, крім того, ремінці дуже просто і швидко змінюються на нові. Корпус Xiaomi Mi Watch виконаний з нержавіючої сталі, а не з пластику. Цей носимий гаджет можна використовувати для управління всіма пристроями розумного будинку.

Розумний годинник Xiaomi Mi Watch оснащений датчиком частоти серцевих скорочень. В Xiaomi Mi Watch розробники реалізували систему швидкого зручного введення тексту на маленькому екрані годинників. Спеціальний додаток дозволить вам стежити за курсом цінних паперів на ринках США і Гонконка в реальному часі. Годинники оснащені FM-радіо і відповідним додатком. Є окремі додатки для мандрівників, годинник можна використовувати в якості посадкового талона в аеропорту. Присутній модуль NFC і багато іншого.

До речі, чутки про ціну Xiaomi Mi Watch повністю підтвердилися, вони пропонуються за 185 доларів (4,6 тис грн). Але буде і спеціальна версія за 285 доларів (7,1 тис грн).

Xiaomi Watch Privilege Edition отримає сапфірове скло, корпус з нержавіючої сталі з глянсовою поверхнею, ремінець з нержавіючої сталі і керамічну задню кришку.

Продажі почнуться 11 листопада.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.