Користувачі Windows 7 масово переходять на Windows 10. Що робити?

Email privacy is the broad topic dealing with issues of unauthorized access and inspection of electronic mail. This unauthorized access can happen while an email is in transit, as well as when it is stored on email servers or on a user computer. In countries with a constitutional guarantee of the secrecy of correspondence, whether email can be equated with letters and get legal protection from all forms of eavesdropping comes under question because of the very nature of email. This is especially important as more and more communication occurs via email compared to postal mail.
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Повідомлення про швидке припинення підтримки Windows 7 спрацювали – користувачі переходять на нові операційні системи

У 2019 Microsoft оголосила, що підтримка Windows 7 буде припинена на початку 2020 року, і почала поширювати “лякають” повідомлення про необхідність відмовитися від цієї операційної системи. Буквально недавно термін підтримки Windows 7 було розширено до осені 2020 року, але, як показала статистика, метод “залякування” спрацював – користувачі активніше почали переходити на Windows 10, повідомляє ” Сегодня “.

Статистика NetMarketShare за жовтень 2019 роки демонструє, що частка Windows 7 на світовому ринку операційних систем поступово знижується. Відтік користувачів безпосередньо пов’язаний з наближенням дати завершення життєвого циклу операційної системи. Природно, що за аналогічний період частка Windows 10 зросла. Це означає, що більшість користувачів Windows 7 вирішили вибрати Windows 10 в якості своєї нової ОС.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо говорити про цифри, то частка Windows 10 збільшилася майже на 2% – з 52,33% у вересні до 54,32% в жовтні. Кількість пристроїв Windows 7 скоротилося на 1,71% – з 28,61% до 26,90%. Методи Microsoft по агітації переходу на Windows 10 дають свої плоди – користувачі усвідомлюють важливість отримання оновлень для безпеки особистих даних, які на “сімці” скоро будуть скасовані з припиненням підтримки.

Статистика NetMarketShare за жовтень 2019 року
Статистика NetMarketShare за жовтень 2019 року

Загальна картина показує, що Windows беззастережно лідирує в світовому рейтингу операційних систем – вона встановлена ​​на 86,82% настільних комп’ютерів. Частки macOS і Linux складають 10,97% і 1,55% відповідно.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.