Xiaomi Mi Watch нададуть користувачеві більше вибору, ніж Apple Watch

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Вже завтра, 5 листопада, Xiaomi проведе презентацію, в рамках якої відбудеться анонс відразу декількох нових пристроїв. У цей день компанія покаже свій перший “розумний” годинник, який буде працювати на модифікованій версії Android для переносної електроніки.

А судячи з офіційного постеру пристрою, який компанія опублікувала недавно, майбутні власники Xiaomi Mi Watch матимуть помітну перевагу перед користувачами Apple Watch. Так, “розумний” годинник від китайського гіганта дозволить виводити на головний екран практично всі ті дані, які користувачі захоче там побачити. Дизайн циферблатів настільки різноманітний, що може запаморочити голову більшості потенційних покупців пристрою. У числі інших заставок, на постері можна помітити кактус, красиві візерунки схожі на квіти, а також космонавта – всі ті зображення, які компанія вже використала в Always on display для MIUI 11.

Нагадаємо, що згідно з останніми даними, Xiaomi Mi Watch будуть коштувати в районі 250-280 доларів, що робить пристрій по-справжньому цікавим придбанням, враховуючи, що за запевненнями самої ж компанії, їх “розумний” годинник без зусиль зможе замінити користувачам їх смартфони.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.