Categories: Ґаджети

Apple готує до випуску перший ігровий ноутбук: деталі

Share

В мережі з’явилися відомості про те, коли «яблучна» корпорація випустить повноцінний ігровий ноутбук, тому що він буде оснащений передовою графікою в особі AMD Radeon RX 5500M в старшій модифікації і RX 5300M в молодшій, причому в обох випадках обсяг відеопам’яті складе 4 ГБ. За рахунок такої графіки всі власники нового MacBook Pro від Apple зможуть грати на ньому в усі ігри на максимальних налаштуваннях при дозволі Full HD (1080p), а більшого на компактному 16-дюймовому екрані ноутбука і не потрібно, хоча його роздільна здатність становить 3072 на 1920 пікселів . Дисплей виявиться виготовлений за технологією IPS, і він абсолютно точно не виявиться сенсорним.

Однією з особливостей новенького ноутбука Apple стануть рамки навколо дисплея, які виявляться вкрай компактними в усіх відношеннях. За рахунок цього з лицьової частини MacBook Pro, оснащений 16-дюймовою матрицею, буде виглядати дуже привабливо, особливо на тлі доступних зараз у продажу «макбуків», у яких рамки залишилися на рівні 2012 року. Не можна не помітити, що AMD ще не представила графічну карту RX 5500M або ж RX 5300M, однак такі, за словами інсайдерів, виготовлені по 7-нм техпроцесу архітектури RDNA, причому сам виробник позиціонує їх як ігрових, а відносяться такі до новітнього покоління Navi . За рахунок цього всі власники нового ноутбука «яблучної» корпорації зможуть запускати на ньому будь-які відеоігри.

Новинка в особі 16-дюймового MacBook Pro отримає новий зовнішній вигляд, посилений корпус, перероблену надійну клавіатуру, підвищений час автономної роботи, а також, крім того, доопрацьовану сенсорну панель Touch Bar. Через безліч критики в зв’язку з такою «яблучна» корпорація вирішила зробити цю панель коротшою, в зв’язку з чим зліва від неї буде повноцінна фізична кнопка Esc, а праворуч – сканер відбитків пальців Touch ID другого покоління. В яку суму грошей обійдеться передовий ноутбук Apple поки що невідомо, але розраховувати на цінник нижче $ 200 точно не варто, так як це буде саме флагман в рамках лінійки, а такі завжди стоять дуже і дуже дорого.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

За 33 роки встиг зібрати невелику колекцію гаджетів Apple, обзавестися кількома лімітованими консолями. На "iTechua" ділюся виключно найкращими пропозиціями на придатні девайси, якими користуюся сам.

Опублікував
Митник Михайло
  • Останні записи

    Samsung висміяла Apple через проблеми з будильниками в iPhone

    У світі високих технологій щодня розгортаються справжні баталії між лідерами галузі. Цього разу ініціативу виявила…

    04.05.2024

    Microsoft попереджає користувачів Android про нову атаку «Dirty Stream»

    У повідомленні у блозі Microsoft попереджає користувачів Android про нову хвилю атак під назвою Dirty…

    04.05.2024

    Samsung планує випустити преміальні моделі Smart-годинників

    В останньому звіті компанії Samsung проскочила інформація про те, що вони хочуть оновити свою лінійку…

    04.05.2024

    Презентація Apple вже 7 травня: зібрані чутки про можливі анонси компанії

    7 травня компанія Apple проведе спеціальний захід, мабуть, присвячений iPad та аксесуарам для нього. Захід…

    04.05.2024

    Представлений Vivo Y100 4G – стильний середньобюджетний смартфон з одним нюансом

    Бренд Vivo випустив новий смартфон середнього рівня – Vivo Y100 4G, який отримав гарний екран,…

    04.05.2024

    Vivo X100 Ultra отримав 200 Мп камеру із телеоптикою Zeiss. Приклади знімків

    Компанія Vivo готується випустити просунутий смартфон своєї серії Vivo X100. Модель Vivo X100 Ultra отримає…

    04.05.2024