Рендер фітнес-браслета Huawei Band 4 Pro потрапив в Інтернет

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Мережеві джерела оприлюднили якісний рендер трекера фізичної активності Band 4 Pro, який, як очікується, незабаром анонсує китайський телекомунікаційний гігант Huawei.

Новинка буде виконана у вигляді традиційного браслета для носіння на зап’ясті. Як можна бачити на опублікованому зображенні, пристрій отримає довгастий кольоровий дисплей. Йдеться про застосування екрану на матриці AMOLED.

Гаджет отримає набір датчиків для відстеження показників життєдіяльності організму власника. Зокрема, йдеться про наявність сенсора для підрахунку частоти серцевих скорочень. Крім того, пристрій зможе визначати рівень насичення крові киснем.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

З чуток, новинка буде обладнана стандартним коннектором USB, що дозволить підключати трекер для підзарядки до роз’єму USB Type-A. Інформації про ємності акумулятора поки немає.

Основний модуль Huawei Band 4 Pro буде доступний як мінімум в двох варіантах колірного виконання — чорному і золотистому. При цьому користувачі зможуть застосовувати змінні різнокольорові ремінці.

Відомостей про орієнтовну ціну Huawei Band 4 Pro поки, на жаль, немає.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.