Xiaomi Mi Watch отримали довгоочікувану функцію, яку в Apple Watch немає

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
Інтерфейс великих смартфонів китайського гіганта умістили в маленький гаджет

Напередодні в мережі з’явилися перші зображення «розумного» годинника Xiaomi Mi Watch, а тепер і перші ролики з новим гаджетом. Інсайдер Xioamishka опублікував ролик з демонстрацією роботи пристрою.

На відео показана досить плавна робота системи, яка багато в чому повторює елементи MIUI – оболонки для смартфонів Xiaomi на базі Android. Судячи з усього, сам годинник отримає підтримку відтворення роликів на своєму маленькому екрані. До речі, в Apple Watch поки ще немає подібної функції.

Також Xiaomishka опублікував ще один короткий відеозапис, в якому зроблено акцент на особливостях інтерфейсу Mi Watch. У ньому автори підкреслюють, що годинник по суті являє собою компактний смартфон. Про це ж  говорив і глава Xiaomi Лей Цзюнь.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Xiaomi Mi Watch підтримує з’єднання по Wi-Fi, роботу зі службами геолокації GPS, а також отримає безконтактну технологію (NFC). У продажу буде доступно дві версії годинника: сірий і чорний. Ціна поки не називається, але Xiaomi Mi Watch однозначно будуть дешевше свого каліфорнійського конкурента за $ 399. Презентація новинки пройде 5 листопада.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.