Xiaomi Mi Watch хвалиться багатофункціональністю

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Після анонсу операційної системи MIUI For Watch, яка використовується в нових розумних годинах Xiaomi Mi Watch, виробник вивалив величезна кількість рекламних зображень, перераховують особливості новинки.

По-перше, Xiaomi Mi Watch будуть пропонуватися не в двох кольорах, як вважалося раніше, а в трьох. Крім сріблястого і чорного варіанту буде запропонована версія з синім браслетом.

Розробники реалізували систему швидкого зручного введення тексту на маленькому екран годин і відповідний інтерфейс, які дозволять вам повноцінно спілкуватися в месенджерах і соціальних мережах.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Спеціальний додаток дозволить вам стежити за курсом цінних паперів на ринках США і Гонконка в реальному часі. Годинники оснащені FM-радіо і відповідним додатком.

Також є окремі додатки для мандрівників, годинник можна використовувати в якості посадкового талона в аеропорту. Присутній фірмовий музичний плеєр, що відкриває доступ до величезної кількості композицій.

Звичайно ж, годинник зосереджені на підтримці вашого фізичного здоров’я в тонусі, вони будуть відслідковувати показники і давати рекомендації.

Про наявність повноцінного модуля NFC було відомо і раніше, але тепер виробник офіційно підтвердив, що його можна буде використовувати для оплати товарів і послуг.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.