AirPods Pro вийдуть в восьми кольорах і будуть на 100 доларів дорожчі AirPods 2

Цією інформацією поділився глава маркетингової компанії Viralation. Презентація нових навушників очікується вже завтра

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Засновник і виконавчий директор маркетингової компанії Viralation Джош БЕЗАН (Josh Baesal) поділився деякими деталями про нові Apple AirPods Pro. За його словами, презентація «яблучних» навушників нового покоління відбудеться вже завтра (28 жовтня), а продажі почнуться в середу. Вартість Apple AirPods Pro – 259 доларів, що на 100 доларів дорожче AirPods 2. Очікується, що третє покоління AirPods буде оснащено системою активного шумозаглушення і датчиком серцевого ритму. Деякі джерела приписують нової моделі навушників захист від води і пилу. Згідно з раніше опублікованими витокам, Apple AirPods Pro будуть доступні в восьми колірних рішеннях.

Незадовго до публікації повідомлення Джоша БЕЗАН, видання SlashLeaks опублікувало фотографії захисного силіконового чохла для зарядного кейса нових AirPods Pro. Для демонстрації істотних відмінностей з чохлами минулих моделей на одній з фотографій зображений зарядний кейс AirPods другого покоління.

Якщо інформація про майбутній захід Apple правдива, то існує ймовірність, що разом з новими AirPods купертіновці можуть анонсувати оновлений iPad Pro, який, по всій видимості, отримає схожий з сімейством iPhone 11 дизайн.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.