Xiaomi представила кращі в світі монітори із дивною конструкцією за $ 99

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Вчора ця інсайдерська інформація підтвердилася в повній мірі, так як лічені години назад Xiaomi провела в Китаї невелику прес-конференцію, на якій вона публічно представила кращі в світі монітори за $ 99, тобто коштують вони копійки, і це цілком собі реальний факт. Йдеться про одразу дві моделі, одна з яких призначена для офісного використання, а інша для любителів грати у відеоігри. Новинки отримали стильний зовнішній вигляд і ряд інших особливостей.

Найбільш цікавим монітором є модель Xiaomi Mi Surface Display, тому що така оснащена 34-дюймовою матрицею від Samsung, яка має 3440 на 1440 пікселів (QHD +) і співвідношенням сторін 21: 9, а також частотою оновлення інформації 144 Гц, що гарантовано оцінять всі геймери, адже за рахунок цього можна отримати перевагу, наприклад, в шутерах і інших відеоіграх, де потрібно швидкість реакції. Щоб на великому екрані вся інформація сприймалася більш реалістично виробник зробив дану модель трохи зігнутою (1500R). Є множинні налаштування, в тому числі підтримка адаптивної синхронізації AMD Freesync і ряд режимів фільтрації синього світла для захисту очей від шкідливого випромінювання.

 

Користувач може регулювати висоту монітора, переміщуючи такий на спеціальному кріпленні, що встановлюється на стіл або іншу горизонтальну поверхню. Монітор можна повертати на 90 градусів, що дозволяє використовувати пристрій, наприклад, у вертикальному режимі, що в ряді випадків може бути дуже навіть зручно. На дану модель, за словами виробника, діє трирічна гарантія. Менш дорогою новинкою виявився монітор Mi Display, який володіє 23,8-дюймовим IPS-дисплеєм і роздільною здатністю 1920 на 1080 пікселів (FHD), а також спеціальною підставкою, яка дозволяє нахиляти монітор в будь-яку зі сторін. При цьому, регулювати монітор по висоті можна.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нові монітори Xiaomi доступні для покупки виключно в чорному кольорі, володіючи при цьому роз’ємами DisplayPort і HDMI. Офіційні продажі новинок почнуться на території Китаю вже 21 жовтня 2019 року, тобто зовсім скоро, а купити їх собі без будь-яких складнощів зможуть всі бажаючі. Модель Mi Surface Display оцінена в $ 352, тоді як за бюджетний Mi Display просять всього $ 99. Новинки, як очікується, є кращими в світі за співвідношенням ціна і якості. Очевидно, що раз цей бренд випустив на ринок свої перші монітори, то вже незабаром він може почати випускати на ринок персональні комп’ютери, на зразок Mac Pro і Mac mini, підключаючи які до фірмовим моніторів користувачі отримають повноцінну робочу станцію.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.