Бездротові навушники Pixel Buds із вражаючими функціями надійдуть у продаж у наступному році

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У США вчора стартував захід Made by Google 2019, на якому компанія розповідає про нові ініціативи та нових продуктів. І одним з таких продуктів виявилися навушники Pixel Buds нового покоління.

У компанії довго працювали над формою навушників, щоб, з одного боку, нові Pixel Buds були красиві, з іншого боку – зручні, з третього – функціональні. І у компанії, здається, вийшло. Принаймні, Pixel Buds не копіюють AirPods, і в той же час виглядають не так екзотично, як Microsoft Surface Earbuds. Втім, простежується і спадкоємність дизайну двох поколінь Pixel Buds.

Google розширила радіус дії пристрою. Конкретних даних немає, але, як повідомляється, в квартирі навушники і смартфон можуть розділяти три кімнати, а на вулиці — ціле футбольне поле. І при цьому якість прийому буде відмінним. Покращилася якість звуку, гучність регулюється автоматично в залежності від обстановки і фонового шуму. У Google вважають, що маючи Pixel нирки золото у вухах, користувачеві взагалі не обов’язково діставати смартфон або кишені: голосовий помічник допоможе відправити текстовий коментар, викликати таксі або навіть розмовляти з людьми на іншій мові.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Автономність самих Pixel Buds – 5 годин, а з урахуванням можливості підзарядки від акумулятора футляра – 24 години.

Загалом, Pixel Buds дійсно покращилися по всіх фронтах, але проблема в тому, що купити їх не можна. Новинка надійде в продаж тільки навесні наступного року.

Правда, вартість вже відома: $180 (4,5 тис грн).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.