Аналог AirPods: Google представила бездротові навушники Pixel Buds

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Американська корпорація Google представила бездротові навушники під назвою Pixel Buds нового покоління. Новинка має ряд унікальних особливостей, які роблять її вкрай цікавою в усіх відношеннях. Мова йде не тільки про передовий дизайн, але ще і про підтримку безлічі різних технологій, завдяки яким цей пристрій для персонального прослуховування музики багато гарантовано знайдуть вкрай привабливим.

Виробник запевняє, що за рахунок особливої ​​конструкції типу «затички» зі спортивними фіксаторами дані бездротові навушники підійдуть абсолютно під будь-яке вухо, і вони не будуть з нього випадати навіть під час найінтенсивніших спортивних навантажень. За рахунок низької ваги і зручній конструкції вже через хвилину використання вони абсолютно ніяк не відчуваються, а використовувати їх можна хоч весь день, тобто неприємного дискомфорту гарантовано не виникне. Крім унікального гібридного дизайну, як його називає сама Google, новинка володіє гарною якістю звучання, підтримуючи при цьому технологію Adaptive Sound. Така відповідає за підстроювання звуку під рівень шуму навколишнього середовища.

 

Навушники Pixel Buds (2019) оснащені двома мікрофонами, а також голосовим акселерометром, який може зчитувати вібрації вушної кістки, забезпечуючи тим самим більш якісну передачу звуку при здійсненні голосових дзвінків. Підтримується віртуальний помічник Google Assistant, а загальний радіус роботи досягає 50 метрів за рахунок модуля Bluetooth 5.0 LE. Управління навушниками здійснюється за допомогою сенсорної поверхні, натискаючи на яку можна виконувати різні дії. На одному заряді кожен з двох навушників може пропрацювати 5 годин, а якщо використовувати чохол, то автономність кожного з таких зростає до 24 годин. Щоб вставити навушники в кейс не потрібно що-небудь знімати і відстібати, тобто вони вставляються туди прямо зі спортивними власниками.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Пристрій в особі Google Pixel Buds нового покоління є для покупки в білому Clearly White, чорному Almost Black, мятному Quite Mint і помаранчевому Oh So Orange кольорах. Новинка в повній мірі сумісна з комп’ютерами, планшетами, ноутбуками і навіть телевізорами. Заявляється підтримка iOS, Android, Chrome OS, Windows, macOS, Linux та інших платформ. Офіційна рекомендована ціна цих бездротових навушників – $ 179, що приблизно відповідає вартості AirPods від Apple.

Всім бажаючим придбати такий гаджет доведеться почекати, так як вийде він тільки в наступному 2020 року причому без будь-якої конкретики в цьому плані.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.