Стала відома дата запуску ігрового сервісу Google Stadia

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Американська Google офіційно оголосила про те, коли нарешті її сервіс виявиться запущений, ставши доступним для всіх користувачів. Вдалося з’ясувати, що це трапиться вже трохи більше ніж через один місяць. Так, зокрема, сервіс Google Stadia, що вдає із себе прямого конкурента для Sony PlayStation 5, буде запущений вже 19 листопада 2019 року, коли почати його використовувати зможуть всі бажаючі. 

Представник «пошукового гіганта» пообіцяв, що користувачі можуть розраховувати на відсутність будь-яких затримок при передачі сигналу, але для цього потрібно якомога більше висока швидкість інтернету, але не менше ніж 4 Мбіт / с на завантаження. Також Google говорить про негативний пінг (спеціальна технологія), завдяки чому грати через її сервіс виявиться навіть краще, ніж через реальні фізичні пристрої, але що саме означає таке поняття поки що ніхто не знає, тому що в мережі немає ніякої інформації з цього приводу.

За офіційними даними, в список країн, де буде запущений сервіс Google Stadia, потрапили Великобританія, Канада, Бельгія, Фінляндія, Данія, Франція, Німеччина, Ірландія, Італія, Нідерланди, Норвегія, Іспанія і Швеція. Жителі всіх цих регіонів зможуть використовувати ігровий сервіс вже трохи більше ніж через один місяць, а обійдеться вартість підписки на нього всього в $ 10. Ближче до кінця року американська корпорація планує зробити свій сервіс доступним і в деяких інших регіонах світу, в тому числі, можливо, в Україні і Росії. Залишається вірити, що всі користувачі залишаться задоволені новою перспективною розробкою «пошукового гіганта», адже вона дійсно цілком може змінити баланс сил на ринку відеоігор.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.