Навушники Apple AirPods 3 продають за ціною дорогого автомобіля

Згідно інсайдерської інформації, бажаючі можуть спробувати придбати дані пластикові запчастини навушників Apple AirPods 3, які продає анонімний співробітник компанії, де збирається прийдешній аксесуар.

Так, по суті мова йде не про повноцінну версію Apple AirPods 3, тобто протестувати їх в роботі, оцінити нові функції і якість звучання просто неможливо. Найважливішого — начинки — в них немає.

Проте, автор лота впевнений в неймовірній ексклюзивності цього товару, на який він встановив ціну в 40 тисяч доларів. Потенційні покупці повинні мати на увазі, що розрахуватися можна біткойнами або готівкою.

Особливістю нових Apple AirPods стане те, що вони отримають змінні силіконові амбушюри, тобто будуть по суті бездротовими навушниками-вкладишами, тоді як попередні покоління AirPods мають повністю пластиковий корпус і розташовуються у вушній раковині, а не в вушному каналі.

Крім того, повідомляється, що нові AirPods отримають різні режими прослуховування з активною функцією шумозаглушення або без неї. Нові навушники зможуть визначати частоту серцевих скорочень, визначати рівень насичення крові киснем, знімати ЕКГ і так далі.

Apple AirPod 3 повинні бути анонсовані вже в кінці цього місяця.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.