Xiaomi Mi Band 5 отримає NFC з підтримкою Google Pay

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Надійне джерело розповіло про те, чим всіх покупців порадує майбутня новинка в глобальній версії. Як виявилося, така отримає чіп NFC, і вона зможе працювати з Google Pay. За рахунок підтримки платіжної системи всі користувачі новинки зможуть оплачувати покупки в магазинах і розплачуватися за проїзд у громадському транспорті. Все це доступно в Xiaomi Mi Band 3 і Mi Band 4, але тільки в Китаї, тому що ці наручні гаджети здатні працювати виключно з платіжною системою Mi Pay, а вона до цих пір не запущена в Європі і де-небудь ще крім китайської території. У випадку з Xiaomi Mi Band 5 все виявиться інакше, тому що він отримає повноцінний чіп NFC, завдяки якому користувачі зможуть без зайвих складнощів проводити оплату в будь-якому місці, де приймають банківські картки. Все це стане можливим за рахунок повноцінної підтримки Google Pay, яка абсолютно точно порадує всіх користувачів, адже використовувати смартфон буде потрібно рідше.

Поки що невідомо, чи буде дана платіжна система працювати з iPhone на iOS, або ж все обмежиться тільки Android. Відповідь на це питання має з’явитися в недалекому майбутньому. У будь-якому випадку, Xiaomi Mi Band 5 вийде в одній єдиній модифікації для глобального ринку, і в таку виявиться вбудований чіп NFC. Не виключено, що користувачі за допомогою даного трекера зможуть навіть, наприклад, дізнаватися баланс платіжної картки, а також здійснювати інші дії, аж до швидкого підключення до будь-якої бездротової колонці. 

Все це, поза будь-якими сумнівами, сильно порадує користувачів, адже можливості оплачувати покупки в магазинах одним рухом зап’ять багато хто чекає вже не один рік.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.