Rockstar Games скасувала одну з найбільш довгоочікуваних ігор: деталі

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Вчора ряд ЗМІ повідомили про те, що компанія Rockstar Games припинила працювати над однією з найбільш очікуваних відеоігор, в зв’язку з чим вона тепер уже ніколи не вийде. Повідомляється, що сценарист Ден Хаузер написав для Bully 2 сценарій ще в 2008 році, проте через роботу над іграми з серій Grand Theft Auto і Red Dead Redemption студія постійно відкладала розробку такої відеоігри, адже для її створення потрібно докласти вкрай багато зусиль. У період з 2010 по 2013 роки велася повільна розробка гри, причому вже під кінець цього терміну розробники створили повноцінну демонстраційну версію відеоігри, яку вирішили показати керівному складу.

Проте, підсумковий продукт по своїй ігровій механіці і концепції не сподобався керівництву студії, тому воно вирішило закрити проект, визнавши його провальним. Всіх співробітників, які працювали над Bully 2, перевели на інші проекти, в яких вони зайняті досі. Таким чином, вихід даної відеоігри ніколи не трапиться, принаймні в найближчі десять років точно. Ігрова студія, як стверджують джерела, вирішила попрощатися з даного всесвіту.

Оригінальна частина гри стала доступна в 2006 році для консолі PlayStation 2. Через незвичайну ігрову концепцію вона швидко стала популярною серед користувачів, і до цих пір ніхто не намагався створити і випускати на ринок хоч щось подібне.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.