Фітнес-трекер Xiaomi Mi Band 5 отримає NFC і на міжнародному ринку

В середині червня компанія Xiaomi випустила нове покоління фітнес-трекерів Mi Band 4 (на фото) і вже працює над наступником — Xiaomi Mi Band 5. І джерела вже діляться новими подробицями про п’яте покоління браслета.

Схоже, нарешті вантажівка з “плюшками” перевернеться і за межами Китаю. За інформацією TizenHelp, підтримка NFC тепер буде і на міжнародному ринку.

Нагадаємо, у Xiaomi Mi Band 4 є дві версії: з модулем NFC і без нього, причому перша версія доступна тільки для китайських користувачів. В країнах за межами Піднебесної доступна лише версія без підтримки NFC.

Очікується, що Xiaomi Mi Band 5 вийде в другому кварталі 2020 року. Як завжди, виробництвом фітнес-трекерів займеться компанія Huami.

Мабуть, за допомогою розширення функціоналу Xiaomi хоче ще більше зміцнитися на ринку подібних пристроїв. Хоча і зараз популярності гаджетів Mi Band можна тільки позаздрити. Нагадаємо, Xiaomi Mi Band 4 став хітом продажів, особливо на рідному ринку: в Китаї перший мільйон браслетів розійшовся всього за 8 днів. Безумовно, якщо Xiaomi Mi Band 5 отримає підтримку NFC по всьому світу — варто чекати нових рекордів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.