Windows 11 вразить всіх користувачів своїми можливостями

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Американська корпорація Microsoft сама розуміє, що часи десятої «вінди» поступово проходять, тому що всі ті проблеми, які вона створює для користувачів, є просто неприпустимими в 2019 році, а тим більше в майбутньому. Більш того, чи не після кожного встановленого оновлення щось йде не так, тобто виходить з ладу, в зв’язку з чим вся операційна система може вимкнутися повністю або ж частково, в зв’язку з чим використовувати її потім виявиться неможливо до усунення всіх неполадок . Всіх тих, хто втомився від проблем в доступній зараз ОС, вже незабаром чекає сюрприз, тому що відбудеться спочатку анонс, а потім і реліз Windows 11, встановити яку стане можливим на будь-які електронні пристрої, в тому числі на ноутбуки і планшети.

Нова операційна система абсолютно точно повалить всіх користувачів в сильний шок, тому що вона виявиться кращою за стару в усіх відношеннях. Так, вона виявиться більш стабільною, безпечнішою, швидшою, простішою, зручнішою і красивішою. Інтерфейс в такої виявиться одним єдиним, а від багатьох зайвих функцій і можливостей назавжди відмовляться. Всі оновлення зможуть встановлюватися автоматично у фоновому режимі, а перезавантажувати електронний пристрій знову і знову не буде потрібно, що гарантовано порадує всіх користувачів, адже заощаджений на цей час вдасться витратити на щось інше, на щось більш важливе і корисне в усіх відношеннях. Меню «Пуск» виявиться зовсім іншим, максимально продуманим і зрозумілим

Очікується, що Windows 11 офіційно анонсують вже в грудні нинішнього року, а потім почнеться процес її публічного тестування, взяти участь в якому зможуть усі бажаючі. Реліз фінальної стабільної версії очікується в першій половині 2020 року. Сама компанія Microsoft поки що нічого не повідомляла про таку нову ОС для комп’ютерів, планшетів, ноутбуків і інших електронних пристроїв, тому в кінцевому підсумку, можливо, дана операційна система отримає якесь інше назву. Втім, це не настільки важливо, тому що набагато важливіше те, що нова платформа виявиться набагато краща в усіх відношеннях, починаючи від підвищеної швидкодії і закінчуючи посиленою захищеністю.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.