Дарт Вейдер на зап’ясті. Garmin випустила колекційні розумні годинники Legacy Saga

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Garmin представила серію розумних годинників Legacy Saga на честь прийдешнього запуску чергового епізоду саги «Зоряні війни: Епізод IX», прем’єра якого призначена на грудень. Також вона випустила серію дитячих трекерів активності Vivofit jr 2 з героями Діснею і «Зоряних війн».

Годинник Garmin Legacy Saga пропонують набір функцій спортивних розумних годинників, включаючи відстеження показників пульсу, дихання, режимів сну, рівня стресу, менструального циклу, і так далі. Підтримуються різні типи фізичної діяльності і більше 20 спортивних додатків.

Але головною особливістю стали теми і дизайн в стилі «Зоряних війн». Модель Rey Special Edition, названа на честь дівчини-джедая Рей, отримала білий шкіряний ремінець, сріблястий безель і символ Ордену джедаїв. Дизайн Darth Vader Special Edition був створений на честь культового лиходія саги — Дарта Вейдера. Годинники доповнені тематичним додатком-компаньйоном для смартфонів. Годинники Garmin Legacy Saga пропонуються за ціною 400 доларів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Дитячі Vivofit jr 2 прикрашені зображеннями героїв «Діснею» і «Зоряних війн», а також пропонують дітям тематичні «пригоди» для вироблення правильних звичок. Вони обійдуться в 70 доларів.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.