Categories: Ґаджети

Анонс Xiaomi Mi TV Pro – передовий телевізор з 4K за 210 доларів

Share

Якщо хтось думає, що телевізор формату 4K UHD коштують дуже і дуже багато, то він сильно помиляється, китайська корпорація Xiaomi довела це всьому світу в черговий раз. Був представлений Xiaomi Mi TV Pro – це передовий телевізор з роздільною здатністю високої чіткості, який можна купити за ціною від $ 210. Справа в тому, що на вибір пропонують відразу кілька моделей, але всі вони, в цілому, не відрізняються один від одного нічим, крім діагоналі. Само собою, що вбудований в ТВ повноцінний вкрай потужний процесор, що дозволяють без будь-яких допоміжних пристроїв запускати відтворення контенту в 4K (2160p), де дозвіл знаходиться на рівні 3840 на 2160 пікселів.

 

Крім вкрай потужного технічного оснащення, всі три новинки з лінійки Xiaomi Mi TV Pro мають мінімалістичний дизайн з мінімальними рамками зі всіх чотирьох сторін. Корпус телевізорів виконаний з алюмінію, хоча деякі елементи звичайно ж виготовлені з карбону (тильна кришка). Розширення екрану 8K, як повідомлялося раніше, не отримали, але, як стверджує виробник, вони здатні відтворювати будь-якої контент в такому високому дозволі без його попередньої конвертації, а це допоможе заощадити час. Лінійка нових телевізорів Xiaomi складається з трьох моделей, що володіють діагоналлю 43, 55 і 65 дюймів, всі з яких можуть похвалитися повністю ідентичним технічним оснащенням, за винятком розмірів дисплея.

За роботу ТВ відповідає 4-ядерний процесор Amlogic T972 з тактовою частотою 1,9 ГГц, а доповнюють його 2 ГБ оперативної і 32 ГБ вбудованої пам’яті, причому останню можна використовувати для установки на телевізор різних додатків. В якості платформи використовується Android TV, але у вигляді фірмової оболонки PatchWall, яка робить управління телевізором зручнішим з фірмового пульта дистанційного керування від Xiaomi. Не обійшлося в новинках і без штучного інтелекту, який відповідає за рекомендацією контенту. Дозвіл екрану всіх трьох моделей – 4K UHD (2160p), причому вони також підтримують технологію HDR і ряд інших, що робить картинку більш привабливою.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В іншому, новинки здатні похвалитися модулями Wi-Fi 802.11ac, Bluetooth 5.0 LE, трьома портами HDMI, двома USB-A, а також одним Ethernet для підключення до глобальної мережі не бездротовим шляхом, а по кабелю, щоб таким чином домогтися максимальної швидкості передачі даних. Купити 43-дюймову модель покупці зможуть за $ 210, версія на 55 дюймів обійдеться в $ 337, а ось за конфігурацію з 65-дюймовою матрицею викласти доведеться вже $ 477. Старт продажів всіх трьох моделей Xiaomi Mi TV Pro відбудеться в жовтні, а більш точні терміни компанія-виробник обіцяє озвучити пізніше. Не можна не помітити, що дані за цінами і термінами актуальні тільки для Китаю, тоді як до міжнародного ринку такі новинки, швидше за все, доберуться тільки в 2020 році.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

Опублікував
Митник Михайло
Tags: Xiaomiукр
  • Останні записи

    Чому шахраї телефонують на WhatsApp і Telegram

    Небажані дзвінки від шахраїв отримали новий різновид — тепер зловмисники дзвонять не лише за номером,…

    14.05.2024

    ChatGPT з’явиться на Mac як десктопний додаток

    Сьогодні на презентації весняного оновлення OpenAI компанія оголосила, що ChatGPT скоро стане доступнішим завдяки випуску…

    13.05.2024

    ПриватБанк здивував клієнтів: у банку спростили обмін валют

    Державна фінустанова "ПриватБанк" полегшила процедуру обміну валют для бізнес-клієнтів. Для цього запустили валютну торговельну платформу.…

    13.05.2024

    Чому на флешці не варто довго зберігати важливі файли

    Багато людей роками зберігають файли на USB-флеш-накопичувачах. На перший погляд, цей підхід є абсолютно правильним.…

    13.05.2024

    Sony Xperia 1 VI отримає більший оптичний зум, ніж Samsung Galaxy S24 Ultra

    Поточний флагманський смартфон Sony Xperia 1 V, має телефотокамеру з оптичним зумом від 3,5-кратного до…

    13.05.2024

    Представлений vivo X100 Ultra – флагман з найкращими на ринку камерами

    Компанія vivo провела у Китаї презентацію нової лінійки смартфонів, до якої увійшли моделі X100s, X100s…

    13.05.2024