Анонс Xiaomi Mi TV Pro – передовий телевізор з 4K за 210 доларів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо хтось думає, що телевізор формату 4K UHD коштують дуже і дуже багато, то він сильно помиляється, китайська корпорація Xiaomi довела це всьому світу в черговий раз. Був представлений Xiaomi Mi TV Pro – це передовий телевізор з роздільною здатністю високої чіткості, який можна купити за ціною від $ 210. Справа в тому, що на вибір пропонують відразу кілька моделей, але всі вони, в цілому, не відрізняються один від одного нічим, крім діагоналі. Само собою, що вбудований в ТВ повноцінний вкрай потужний процесор, що дозволяють без будь-яких допоміжних пристроїв запускати відтворення контенту в 4K (2160p), де дозвіл знаходиться на рівні 3840 на 2160 пікселів.

 

Крім вкрай потужного технічного оснащення, всі три новинки з лінійки Xiaomi Mi TV Pro мають мінімалістичний дизайн з мінімальними рамками зі всіх чотирьох сторін. Корпус телевізорів виконаний з алюмінію, хоча деякі елементи звичайно ж виготовлені з карбону (тильна кришка). Розширення екрану 8K, як повідомлялося раніше, не отримали, але, як стверджує виробник, вони здатні відтворювати будь-якої контент в такому високому дозволі без його попередньої конвертації, а це допоможе заощадити час. Лінійка нових телевізорів Xiaomi складається з трьох моделей, що володіють діагоналлю 43, 55 і 65 дюймів, всі з яких можуть похвалитися повністю ідентичним технічним оснащенням, за винятком розмірів дисплея.

За роботу ТВ відповідає 4-ядерний процесор Amlogic T972 з тактовою частотою 1,9 ГГц, а доповнюють його 2 ГБ оперативної і 32 ГБ вбудованої пам’яті, причому останню можна використовувати для установки на телевізор різних додатків. В якості платформи використовується Android TV, але у вигляді фірмової оболонки PatchWall, яка робить управління телевізором зручнішим з фірмового пульта дистанційного керування від Xiaomi. Не обійшлося в новинках і без штучного інтелекту, який відповідає за рекомендацією контенту. Дозвіл екрану всіх трьох моделей – 4K UHD (2160p), причому вони також підтримують технологію HDR і ряд інших, що робить картинку більш привабливою.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В іншому, новинки здатні похвалитися модулями Wi-Fi 802.11ac, Bluetooth 5.0 LE, трьома портами HDMI, двома USB-A, а також одним Ethernet для підключення до глобальної мережі не бездротовим шляхом, а по кабелю, щоб таким чином домогтися максимальної швидкості передачі даних. Купити 43-дюймову модель покупці зможуть за $ 210, версія на 55 дюймів обійдеться в $ 337, а ось за конфігурацію з 65-дюймовою матрицею викласти доведеться вже $ 477. Старт продажів всіх трьох моделей Xiaomi Mi TV Pro відбудеться в жовтні, а більш точні терміни компанія-виробник обіцяє озвучити пізніше. Не можна не помітити, що дані за цінами і термінами актуальні тільки для Китаю, тоді як до міжнародного ринку такі новинки, швидше за все, доберуться тільки в 2020 році.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.