Xiaomi Mi Band 4 продають за мінімальною ціною

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Носима електроніка для мільйонів сучасних людей вже встигла стати настільки незамінною, що деякі не здатні уявити своє життя без неї. Проблема лише в тому, що така в більшості коштує дуже багато, особливо якщо говорити про смарт-годинники, але китайські виробники буквально врятували всіх, тому що ті гаджети, які вони випускають, є вкрай доступними за ціною, а однією з найостанніших новинок , випущених на ринок, є трекер Xiaomi Mi Band 4, оснащений за останнім словом техніки. Його продажі стартували в Китаї три місяці тому, а на полицях магазинів в Україні такий з’явився через один місяць, але по сильно завищеною ціною.

На старті продажів на українські території цей наручний гаджет пропонували купити всім бажаючим за 50 доларів, і це при тому, що в Китаї він коштує 169 юанів (27 долларів). Виходить, що за один і той же товар в Україні просять вдвічі більше, ніж в китайців. Проте, навіть з завищеною вартістю Xiaomi Mi Band 4 точно варто купити, тому що його функціональні можливості і технічне оснащення приємно радують в усіх відношеннях, також як і зовнішній вигляд. Втім, більше жителям України не потрібно віддавати шалені суми грошей за цей апарат, так як він встиг дуже сильно подешевшати, з’ясувало видання Tehnofan. За рахунок цього тепер його можна купити набагато дешевше, ніж ще недавно.

Так, зокрема, цей фітнес-трекер в десятках магазинів на території України продають за 30 доларів або близько того. Це означає, що тепер всі українці можуть його собі купити трохи дорожче, ніж в Китаї, тобто на домашньому ринку компанії-виробника. Це, поза будь-якими сумнівами, є вкрай привабливою пропозицією, адже за рахунок всього цього тепер купити собі Xiaomi Mi Band 4 стало набагато простіше, ніж коли-небудь раніше до цього самого моменту. Деякі з магазинів, які пропонують купити такий апарат, також готові продати оригінальні ремінці різних кольорів, але справжність таких обов’язково потрібно перевіряти, щоб не нарватися на підробку.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Цей спортивний браслет оснащений сенсорним кольоровим екраном, батареєю для забезпечення 20 днів автономної роботи, підтримкою смартфонів на Android і iOS, а також багатьма іншими компонентами, один з яких дозволяє Xiaomi Mi Band 4 навіть цілодобово стежити за пульсом. Що стосується функціональних можливостей, то даний наручний гаджет підтримує «розумний» будильник, може відображати повідомлення з телефону, вібрує при вхідних дзвінках, а також, крім того, управляти музикою, що відтворюється на мобільному пристрої. Все це доступно тепер по вкрай низькою ціною, дозволити собі віддати яку може абсолютно кожен.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.