Інсайдери розповіли про головне нововведення флагмана Samsung Galaxy S11

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Дата дебюту флагманського смартфона Samsung Galaxy S11 ще не призначена, а інсайдери вже повідомляють технічні подробиці девайса. Вони розповіли про головне нововведення пристрою, яким виявиться не камера з матрицею 108 Мп.

Раніше аналітики розповідали про те, що південнокорейські виробники мають намір в моделі Samsung Galaxy S11 реалізувати багато нововведень, які дозволять гаджету стати головною новинкою року. Фахівці відзначали, основною особливістю “розумного” телефону стане камера з матрицею 108 Мп, але найсвіжіша інформація говорить про інше. Інсайдери вказують, топовий апарат оснастять найкращим набором оптики і програмного обладнання, а також забезпечать обслуговування систем процесором, завдяки чому флагман з Південної Кореї досягне належного рівня. Поки немає повної ясності, але, судячи з усього, розробники розраховують домогтися високої продуктивності за рахунок оптимізації роботи пристрою.

Також особливістю Samsung Galaxy S11 стане екран з частотою оновлення 90 Гц, деякі навіть називають цифру в 120 Гц. Крім того, в компанії провели серйозну роботу щодо поліпшення роботи сканера відбитка пальця, розташованого під поверхнею дисплея. Імовірно презентація новинки повинна відбутися в лютому-березні 2020 року.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.