Представлена камера GoPro Hero 8

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія GoPro представила давно очікувана екшн-камера GoPro Hero 8. Цікаво, що модель виявилася помітно дешевше очікуваного.

GoPro Hero 8 являє собою поліпшену версію торішньої GoPro Hero 7 і флагманську модель серії hero 2019 року. Камера отримала поліпшену систему стабілізації зображення HyperSmooth 2.0. Камера знімає 4К при 60 кадр/с і 1080p при 240 кадр/с. Тепер цифрова стабілізація обробляє максимальну частоту кадрів і роздільну здатність.

Допрацьована функція прискорення відео TimeWarp 2.0 отримала можливість регулювання швидкості і виставлення фокуса на об’єкті. Нова функція LiveBurst являє собою аналог «Живих фото» Apple.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Змінилася конструкція камери — тепер кріплення GoPro вбудоване в корпус, що позбавляє від необхідності купувати спеціальну рамку. Якщо раніше екшн-камера кріпилася через рамку, а тепер на нижньому боці з’явилися викидні металеві “вушка”. Камера стала менше і легше на 11% в порівнянні з Hero 7. Вона важить 103 г.

GoPro Hero 8 Black надійде в продаж за ціною 399,99 доларів. У Україні модель обійдеться в 10 700 грн, попередні замовлення вже приймають.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.