Razer випускає перший у світі мікрофон з дисплеєм для смайликів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Razer сьогодні представила Seiren Emote-перший у світі потоковий мікрофон професійного рівня з дисплеєм для смайликів, точніше кажучи, емотиконів. Їх відображення синхронізується з подіями в потоці, дозволяючи стрімерам по-новому взаємодіяти зі своєю аудиторією.

Для цього мікрофон оснащений 8-бітним світлодіодним дисплеєм роздільною здатністю 8х8. За виведення зображення на нього відповідає «двигун» Razer Emote, який і забезпечує інтерактивну складову, дозволяючи мікрофону наочно реагувати на оповіщення, повідомлення в чаті, підписку, пожертви та інші події. Стримери можуть використовувати готові зображення або створювати власні.

Що стосується самого мікрофона, його частотна характеристика: 100 Гц – 20 000 Гц, максимальний звуковий тиск (110 дБ (при ньому гармонійні спотворення не перевищують 1%). Мікрофон видає 16-розрядні дані, а частота оцифровки може бути обрана рівною 44,1 кГц або 48 кГц. Діаграма спрямованості-гіперкардіоїдна, за рахунок чого ефективніше відсікаються сторонні шуми. У комплект входить опора і гнучкий подовжувач для неї, а також кабель USB.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ціна новинки — 180 доларів, в Європі — 190 євро. Продажі повинні початися в четвертому кварталі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.