Розумний годинник Huawei Watch GT 2 надійшов у продаж

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Huawei представила нове покоління розумних годинників Huawei Watch GT 2 одночасно з анонсом флагманських смартфонів Mate 30 в Берліні 19 Вересня. Сьогодні відбувся Китайський запуск Mate 30, що викликав великий ажіотаж в передзамовленні, і одночасно почали продаватися Watch GT 2.

Поки пропонується тільки більш велика версія з дисплеєм 46 мм зі спортивним дизайном по ціні у 209 доларів (5 100 грн.). У Європі вони з’являться тільки в жовтні за ціною від 249 євро (6 600 грн.). Версія з екраном 42 мм і новим безрамковий дизайном з’явиться пізніше — в листопаді за ціною від 194 долара (4 700 грн.). Її європейська ціна становить 229 євро (6 100 грн.).

Старша модель Huawei Watch GT 2 оснащується 1,39-дюймовим екраном 454х454 пікселів. Фактично, це пряме оновлення минулорічних Watch GT.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Модель здатна працювати без підзарядки до двох тижнів при стандартному використанні – включені функції моніторингу пульсу і нічного сну, оповіщення про дзвінки й повідомлення, до 30 хвилин дзвінків через Bluetooth і програвання музики, до 90 хвилин спортивних тренувань щотижня. В основі годин лежить нова платформа Kirin A1, яка вже знайома нам по навушникам FreeBuds 3. Годинник може приймати дзвінки по Bluetooth на відстані до 150 метрів від смартфона. Також годинник підтримує функцію відстеження пульсу під водою.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.