Ґаджети

Як назавжди заборонити Windows 10 встановлювати оновлення

Share
Незабаром Microsoft випустить Windows 10 May 2019 Update. Не секрет, що оновлення Windows 10 бувають проблемними, недавній приклад – October 2018 Update , який знищував призначені для користувача файли в стандартних папках і викликав падіння системи з синім екраном смерті.
Мудрі люди давно зрозуміли, що поспішати не варто, і встановлювати апдейти Windows 10 – дурна затія, яка може привести до непередбачуваних наслідків аж до повної поломки комп’ютера. Відключити автоматичне оновлення Windows 10 можна різними способами, в тому числі за допомогою вбудованих засобів, але новачкам і тим, кому не хочеться вникати в складні настройки, простіше скористатися утилітою, яка в пару кліків відключить служби, що відповідають за скачування файлів з серверів Microsoft.
Одна з таких утиліт – Windows Update Blocker, яка нещодавно оновилася до версії 1.2 і отримала сумісність з найсвіжішими збірками Windows 10. Вона безкоштовна, проста і чудово справляється з покладеною на неї завданням.
Скачайте її і запустіть з правами адміністратора. У ній всього дві опції: Enable Service в Disable Service. Якщо активна перша, оновлення можуть приходити на комп’ютер, а якщо друга – не можуть.
Windows Update Blocker може блокувати скачування і установку як великих апдейтів, так і дрібних патчів, які іноді теж виявляються проблемними. Як обмежити оновлень виберіть опцію Disable Service і натисніть кнопку Apply Now. Перезавантажувати комп’ютер не потрібно. Щоб відновити отримання оновлень досить знову запустити утиліту і активувати опцію Enable Service.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

За 33 роки встиг зібрати невелику колекцію гаджетів Apple, обзавестися кількома лімітованими консолями. На "iTechua" ділюся виключно найкращими пропозиціями на придатні девайси, якими користуюся сам.

View Comments

  • для кого такие статьи? для лохов? или это сами хакеры "рекомендуют"? тогда установите себе Кубунту, Лубунту, Убунту просто Линукс... правда и они обновляются... может тогда "Виндовз-1998"? вряд ли сейчас есть обновления...

Опублікував
Митник Михайло
  • Останні записи

    Нові моделі iPad Air та iPad Pro втратили фізичний слот для SIM-карти

    Сьогодні на заході Let Loose компанія Apple анонсувала нові моделі iPad Pro та iPad Air.…

    07.05.2024

    Такого ніхто не очікував: ПриватБанк прийняв важливе рішення щодо кредитних лімітів клієнтів

    Фінансова установа «ПриватБанк» розкрила своїм клієнтам процес розрахунку кредитного ліміту по банківській карті. Багато українців…

    07.05.2024

    Apple випустила чохол-клавіатуру Magic Keyboard для iPad Pro (2024)

    Для iPad Pro (2024) на чіпі M4 вийшло два нових аксесуари: Apple Pencil Pro з…

    07.05.2024

    Огляд бездротової клавіатури Logitech Signature Slim K950

    Бездротова клавіатура Logitech Signature Slim K950 проста та ефективна. Вона не пропонує найновіших клавіатурних технологій,…

    07.05.2024

    Google представила новий недорогий смартфон Pixel 8a

    Сьогодні, 7 травня, компанія Google нарешті представила доступний смартфон Pixel 8a зі свіжим дизайном, яскравими…

    07.05.2024

    Представлений Apple Pencil Pro – стілус для справжніх профі

    Компанія Apple представила новий стілус Apple Pencil Pro, який буде сумісний з новими iPad Pro…

    07.05.2024