Huawei представила розумний телевізор Vision TV зі штучним інтеллектом

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Huawei представила вчора на великому заході в Мюнхені власний телевізор — Huawei Vision.

Як і анонсовані в серпні Honor Vision і Vision Pro, телевізор під брендом Huawei працює на операційній системі власної розробки компанії — Harmony OS.

На старті продажів будуть запропоновані моделі діагоналлю 65 і 75 дюйма, а потім з’являться версії діагоналлю 55 і 85 дюймів. У них використовуються матриці на квантових точках роздільною здатністю 4K і з частою оновлення до 120 Гц. Телевізор має тонкі металеві рамки і камеру, що висувається, для відеоконференцій.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Завдяки Harmony OS, телевізор зможе виступати в ролі “центру” розумного будинку для пристроїв з підтримкою платформи HiLink. Також підкреслюються численні функції на базі системи штучного інтелекту. Телевізор підтримує голосові команди, розпізнавання користувача по обличчю і відстеження. Є спеціальний режим для захисту очей юних глядачів.

Передбачено легке підключення смартфонів Huawei і виведення контенту з них на великий екран. Пульт дистанційного керування має тачпад і заряджається по USB Type-C. також можна почати відеодзвінок на смартфоні і продовжити на телевізорі.

Поки Huawei не розкрила термінів випуску і орієнтовних цін на Huawei Vision.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.