Xiaomi представила новий 70-дюймовий недорогий телевізор

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Xiaomi активно працює в телевізійному бізнесі всього пару років, але за цей час їй вдалося досягти небувалих висот, зокрема, очолити ринок телевізорів Індії.

Нещодавно її підрозділ Redmi випустив свій перший телевізор Redmi TV, який пропонує діагональ 70 дюймів при ціні близько 530 доларів (13 100 грн.). ВчораXiaomi також анонсувала 70-дюймову модель, яка поповнить лінійку Xiaomi Mi TV 4A.

70-дюймовий Xiaomi Mi TV 4A отримав рідкокристалічний дисплей роздільною здатністю 4K з підтримкою розширеного динамічного діапазону. Телевізор характеризується вузькими рамками і тонким корпусом, який робить його схожим на гігантську картину, коли ви вішаєте його на стіну.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Телевізор отримав вбудований персональний помічник XiaoAI, тобто їм можна керувати за допомогою голосових команд, наприклад, попросити його знайти та відтворити конкретний фільм або серіал, а також використовувати його для управління пристроями розумного будинку, підключених до тієї ж мережі та облікового запису. Він має користувальницький інтерфейс PatchWall від Xiaomi.

70-дюймовий Xiaomi Mi TV 4A отримав 2 ГБ оперативної пам’яті, 16 ГБ флеш-пам’яті і 64-розрядний процесор Amlogic. В наявності три роз’єми HDMI, два USB, AV-вхід і оптичний роз’єм S/PDIF. Є підтримка Dolby Audio і dts-HD.

Новий Xiaomi Mi TV 4A надійде в продаж вже завтра за ціною 564 долара (14 000 грн.). У лінійці представлені телевізори з екранами діагоналлю 32, 43, 50, 55, 58 і 65 дюймів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.