Вже не за горами наймасштабніша в Україні виставка електроніки

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Останній вікенд вересня ознаменується проведенням CEE — виставки електроніки, рішень для бізнесу і дому та розваг. Офіційними партнерами стали Acer, AMD, HP.

Що цікавого планується?

Цьогоріч виставку буде поділено на дві частини за спеціалізаціями — СЕЕ та CEEGames. У межах СЕЕ будуть представлені стенди світових лідерів із виробництва споживчої електроніки, електротехніки для дому, електротранспорту та системної інтеграції. Телевізори, ноутбуки, смартфони, побутову техніку, акустичні системи та ще безліч усіляких новинок можна буде побачити та випробувати, а на додачу поспілкуватися із представниками компанійвиробників. Для прихильників сучасних засобів пересування передбачено спеціально обладнаний простір, де можна власноруч протестувати гіроскутери та гіроборди, сігвеї, моноколеса. Близько 30 найвідоміших виробників мережевого та серверного обладнання представлять рішення для системної інтеграції.

У зону CEEGames неодмінно треба завітати тим, кого вабить світ геймінгу та кіберспорту. Лідери індустрії продемонструють на своїх стендах безліч потужних комп’ютерних рішень: ноутбуки та монітори, консолі, кокпіти, аудіотехніку та периферійні пристрої.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Відчути себе першопрохідцем ви зможете, зігравши в нову  FIFA 20. Усі охочі матимуть змогу помірятися силами у масштабних і локальних турнірах із Counter-Strike: Global Offensive та Fortnite, де вишенькою на торті стане призовий фонд у 100 тисяч гривень. Прихильників Dota 2 порадують принтовані футболки бренду Gaya та турнір із грошовим винагородженням. А на тих, хто найкраще перевтілиться в межах конкурсів косплею, чекає виграш, призовий фонд якого сягає 25 тисяч гривень.

Відвідувачі зможуть послухати виступи запрошених гостей — представників виробників, побачити новинки, взяти учаcть у турнірах та розіграші призів.

Ознайомитися з більш детальною інформацією можна на офіційному сайті організатора.

Коли і де проводитиметься захід?

Цього року дата проведення припадає на 2829 вересня. Виставка займе два павільйони заводу Tetra Pak (за адресою вул. Межигірська, 82) та буде відкрита для киян і гостей міста з 10 ранку до 7 вечора.

Для придбання квитків перейдіть за посиланням. Варто зауважити, що один квиток включатиме відвідування обох заходів, оскільки СЕЕ та CEEGames проходитимуть одночасно. Його також можна купити безпосередньо в касі при вході на виставку. 

Для дітей віком до 12 років та учасників бойових дій вхід безкоштовний. 

Поспішайте: придбавши вхідний квиток до 23 вересня, ви заощадите 25% від його вартості! 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.