OnePlus розкриває дату запуску OnePlus TV із неймовірними можливостями

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

OnePlus нарешті призначив дату запуску свого очікуваного телевізора OnePlus. Пристрій буде випущено 26 вересня в Індії, йдеться в повідомленні компанії.

Оголошення про запуск телевізора супроводжується тізерного відео. На ньому зображений чоловічий OnePlus 7 Pro, втягнутий в величезне вогняне кільце, поряд з деякими іншими речами, такими як ЕПТ-телевізор старої школи. Відео закінчується текстом «Evolution не за горами», припускаючи, що телефони OnePlus можуть зіграти велику роль в роботі телевізора OnePlus.

сЦе ще не все в цій історії. Генеральний директор OnePlus Піт Лау в окремому твіті підтвердив, що у користувачів буде можливість управляти телевізором OnePlus за допомогою своїх телефонів. Оскільки Лау спеціально не сказав, що для цього потрібно смартфон OnePlus, ми припускаємо, що будь-яка людина з телефоном Android зможе управляти телевізором OnePlus, використовуючи свій телефон як пульт дистанційного керування. Проте, OnePlus може потенційно представити цю функцію (або певні опції) для користувачів смартфонів OnePlus раніше всіх.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

https://twitter.com/PeteLau/status/1173639702487937025?s=20

Зображення в твіті також дає нам уявлення про інтерфейс додатка дистанційного керування OnePlus TV на телефонах. Схоже, OnePlus може запустити спеціальний додаток для підключення телевізора під’єднані пристрої Android. Вкладка «Explore» у верхній частині екрану телефону на зображенні вказує на якесь меню вмісту.

Хоча Google має власний додаток Android TV Remote Control для навігації по контенту або запуску голосового пошуку на Android TV, версія OnePlus виглядає як призначений для користувача інтерфейс для користувачів OnePlus TV.

Дата запуску OnePlus TV 26 вересня – це також день, коли компанія підтвердила, що запустить OnePlus 7T в Індії. Схоже, що Індія буде першою країною, яка отримає обидва продукти від OnePlus. Там немає ні слова про ширшу глобальну доступність телевізора, але ми сподіваємося отримати більше інформації в день запуску.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.