Створена нова багатофункціональна розумна пляшка

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Вода є життєво необхідним елементом в нашому житті, без якого вона буде просто неможливою – проте пластикові або інші пляшки з водою рідко коли можуть бути корисними у випадках, відмінних від простої необхідності попити води з них. Саме тому команда фахівців з матеріального інжинірингу з Атланти, США, сьогодні представила свою нову цікаву і незвичайну розробку під назвою MODL – багатофункціональну пляшку з водою, яка завдяки своїй незвичайній конструкції і сумісним аксесуарами може бути корисною у безлічі випадків – наприклад, для того, щоб тимчасово викорстовиватися як похідний душ.

Справа в тому, що сама конструкція пляшки, що вміщує в себе рівно один літр води або будь-якої іншої рідини, виконана переважно з гнучкого і екологічно безпечного харчового силікону, як і обидві її кришки з кожної зі сторін пляшки. Нагадуючи більше термос, пристрій MODL може застосовуватися в чотирьох різних сценаріях для звичайного пиття води для пиття води з трубочки на ходу, для прийому душу і для очищення води.

Кожному з сценаріїв відповідає свій режим – Go Mod, Rinse Mod, Flow Mod Pure Mod, тим самим пропонуючи потенційним користувачам дійсно широкий спектр її застосування, незалежно від навколишніх обставин. Що стосується системи очищення пристрою MODL, то там застосовується спеціальний фільтр, за допомогою якого пристрій знищує до 99,9% бактерій, які можуть потрапити всередину – що буває особливо корисним при необхідності пити під час їзди на велосипеді або під час походу. Проте, багатофункціональність пляшки MODL визначає тільки її власник.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Поки що пристрій міститься на теренах розробки інтернет-майданчику Kickstarter і її попередня вартість для бажаючих оформити попереднє замовлення вже зараз становить лише 89 доларів США (2 200 грн.) – варто зауважити, що на момент свого релізу вона буде володіти вартістю у 130 доларів США (3 200 грн.), так що поточне пропозицію можна назвати вельми привабливим.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.