Razer представила “ігрові” чохли для iPhone

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Razer не поспішаючи продовжує розширювати свій асортимент. Сьогодні виробник представив ігрові чохли для смартфонів Apple iPhone.

Сама Razer, звичайно, не називає чохли ігровими, але позиціонує їх саме для любителів мобільних ігор, так як саме в цьому режимі смартфони часто нагріваються сильніше всього, а чохли Razer якраз покликані поліпшити охолодження.

Новинки називаються Razer Arctech і доступні як для трьох новинок Apple, представлених вчора, так і для iPhone минулого покоління. Також аналогічний чохол доступний для Razer Phone 2.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В чохлах Razer використовується матеріал Thermaphene, який був розроблений Razer. Він служить для кращого розсіювання тепла. Виробник стверджує, що тести показали зниження температури на 6 градусів в порівнянні з “іншими чохлами”. Окремо варто відзначити, що на роботу бездротової зарядки цей шар не впливає.

Всього шарів в чохлах Razer три: Thermaphene, шар з мікрофібри, що захищає смартфон від подряпин і шар з перфорованого пластику.

Чохли Razer Arctech доступні в двох версіях: Arctech Slim і Arctech Pro/Arctech Pro THS Edition. Перші тонші і, відповідно, не так сильно збільшують габарити смартфона. Другі більш товсті, що дозволяє краще захищати пристрої від зовнішніх впливів. Razer стверджує, що в цих чохлах смартфонам не страшні падіння з висоти до 3 метрів. THS Edition відрізняється лише наявністю логотипу Razer. Що стосується кольорів, їх всього три: чорний, білий і рожевий.

Крім чохлів виробник представив захисну плівку для смартфонів — Razer Blue Light Screen Protector. Вона покликана захистити не тільки дисплей, але і очі користувача за допомогою зменшення частки синього кольору в підсвічуванню екрану. Плівка оцінена в 40 доларів (1 тисяча грн.). За чохли просять 30 доларів за версію Slim (750 грн.), 40 доларів за версію Pro (1 000 грн.) або 45 доларів (1 150 грн.) за THS Edition.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.