Logitech підготувала чохли з клавіатурами для планшетів Apple iPad сьомого покоління

Компанія Logitech анонсувала випуск двох чохлів з клавіатурою, призначених для планшетів Apple iPad сьомого покоління. Це Logitech Rugged Folio — тонка клавіатура для повсякденного використання з чохлом, що захищає пристрій від падінь, і Logitech Slim Folio — новий варіант самого продаваного чохла з клавіатурою, подібної до клавіатур ноутбуків.

Клавіші Rugged Folio захищені від бризок і забруднення. До планшета клавіатура підключається за допомогою інтелектуального роз’єму iPad, позбавляючи від питань із сполученням або зарядкою, пов’язаних з бездротовими клавіатурами. Конструкція чохла передбачає чотири способи його використання, включаючи набір тексту, перегляд, створення ескізів і читання. Вибір між ними виконується регулюванням поставки і можливістю відкинути клавіатуру назад, коли вона не використовується.

Slim Folio, за словами виробника, – це “найпростіший спосіб перейти з iPad на ноутбук одним клацанням миші”. Екран утримується під зручним при наборі тексту кутом за допомогою магнітів, що дозволяє друкувати, тримаючи планшет на столі, на колінах і в іншому положенні. Чохол захищає iPad від подряпин, ударів і бризок. У ньому є тримач для пера Logitech Crayon і Apple Pencil першого покоління. Без заміни джерела живлення клавіатура може пропрацювати до чотирьох років.

Очікується, що Logitech Rugged Folio надійде в продаж у жовтні 2019 року за ціною 140 доларів (3 500 грн.), а Logitech Slim Folio — в листопаді, за ціною 100 доларів (2 500 грн.).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.