Представлені розумні годинники Apple Watch Series 5, які нарешті отримали AlwaysOn Display

Черговою новинкою Apple стала чергова модель розумних годин. Apple Watch Series 5, як і очікувалося, зовні майже не змінилися відносно попередньої версії.

Почала Apple презентацію з історії людей, яким розумні годинники компанії допомогли виявити проблеми зі здоров’ям або навіть врятувати життя. Надалі Купертинський гігант продовжив цю лінію, акцентуючи увагу на функціях, пов’язаних зі здоров’ям.

Новий годинник отримали можливість здійснювати виклики на номери екстрених служб в різних країнах світу, але це стосується версій з модемом. При цьому навряд чи ця функція буде доступна в будь-якій країні.

Але і без апаратних нововведень не обійшлося. Годинники нарешті отримали функцію AlwaysOn Display, що для багатьох, напевно, буде найважливішим нововведенням. При цьому автономність, на жаль, не покращилася і становить лише один робочий день.

Що стосується дизайну, звичайно, з’явилися нові ремінці, а також повністю чорна і повністю біла версії.

Apple Watch Series 5 буде коштувати 400 або 500 доларів залежно від наявності модему. Продажі стартують з 20 вересня. Паралельно Watch Series 3 впали в ціні всього до 200 доларів.

Новина буде оновлена, коли докладні параметри нового годинника з’являться на сайті Apple.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.