Вже в листопаді Puma представить свої смарт-годинники із революційними можливостями

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Puma запускає виробництво свої перші смарт-годинник, про це стало відомо на виставці IFA 2019 на цьому тижні. Протягом останніх 12 місяців спортивний бренд об’єднався з Fossil Group для розробки носиться гаджета на базі Wear OS і чіпсета Snapdragon Wear 3100 компанії Qualcomm.

Годинники будуть оснащені круглим AMOLED-дисплеєм з діагоналлю 1,19 дюйма, поміщеним в алюмінієвий 44-міліметровий корпус. Основною аудиторією потенційних користувачів, на думку Puma, стануть шанувальники спорту, оскільки новинка буде дуже легкою.

Пристрій отримає сховище на 4 ГБ і 512 МБ ОЗУ, що є стандартом для більшості годинників на Wear OS. Виробник обіцяє більше 24 годин автономної роботи за рахунок новітнього чіпсета Snapdragon Wear 3100. Оскільки смарт-годинник Puma працюють на Wear OS, це може означати, що ви отримаєте всі стандартні функції цієї операційної системи, такі як NFC-платежі, моніторинг серцевого ритму, інтеграцію з Google Assistant і багато іншого.

Puma в останні час активно експериментує з різними технологіями, в 2016 році компанія випустила кросівки з автоматичною шнурівкою, а в минулому році вийшла обмежена серія кросівок RS-Computer 1986 з трехосевим акселерометром, світлодіодними індикаторами, USB-портом для зарядки і Bluetooth для з’єднання зі смартфоном .

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.