Нові Apple Watch зможуть відстежувати показники сну

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Американська компанія Apple розробила технологію відстеження процесу сну користувача для електронного годинника Apple Watch.

За даними видання, розробка Time in Bed tracking могла з’явитися у компанії після придбання сервісу з моніторингу сну Beddit в 2017 році, хоча до цього Apple не давала власників “розумних годин” стежити за станом організму під час сну. Тепер власники “яблучної” техніки зможуть контролювати свій сон в додатку “Здоров’я” на iPhone, куди буде передаватися інформація з датчиків електронного годинника. Зокрема, пристрій буде фіксувати шуми, рух і частоту серцевих скорочень.

В даний час невідомо, чи знадобиться користувачам змінювати модель годинника на нову, щоб скористатися цією функцією, або вона буде працювати і зі старими моделями. Очікується, що Apple представить новий годинник на офіційній презентації 10 вересня.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Функція відстеження сну працює на пристроях Fitbit і Samsung, і нова розробка Apple, на думку експертів, дозволить компанії конкурувати з іншими компаніями.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.