У нових кросівках Nike можна затягувати шнурки за допомогою Siri

Нові самонавчальні кросівки Nike Adapt Huarache можна зашнурувати за допомогою голосового управління Siri на iPhone або Apple Watch, що, можливо, виведе нас за межі майбутнього, яке нам обіцяли у фільмах.

Футуристичні кросівки, в яких використовується система шнурівки FitAdapt від Nike, яка підлаштовується під уподобання користувача, стануть ще зручніше завдяки автоматизації Siri Shortcuts. Користувачі зможуть сказати «Привіт, Siri, затягни мої кросівки», щоб забезпечити собі більш надійну посадку.

Кросівки Adapt Huarache існують з 1991 року і їх дизайн завжди був націлений на щільне прилягання незалежно від типу стопи. Тим не менш, нова версія йде ще далі в цьому напрямку, отримавши можливість налаштування за допомогою програми.

Дана технологія, як і всі кросівки FitAdapt, приводиться в дію двигуном, який взаємодіє з додатком Nike Adapt. Додаток також містить ряд передустановок і рекомендацій в залежності від типу стопи і активності.

Отже, якщо ви плануєте швидку гру 2 на 2 на баскетбольному майданчику, ви можете вибрати більш безпечну посадку. Якщо ви просто хочете вийти на прогулянку, ви можете вибрати більш розслаблений профіль.

У своєму прес-релізі Nike називає FitAdapt “інтелектуальною платформою, яка оновлюється і розвивається разом з користувачем”.

Мало того, що на ринку вже є кросівки, що самі зав’язуються, які показані в знаменитому фільмі “Назад в майбутнє 2”, можливо, Nike перевершив фантастику, запустивши можливість затягувати їх своїм голосом.

На щастя, Схоже, що Nike виправив проблему з кросівками Nike Adapt BB, через які власники не могли затягнути шнурки. Android-користувачі скаржилися, що програмі не вдається правильно з’єднатися з черевиками, в той час як інші говорили, що невдале оновлення прошивки повністю вивело кросівки з ладу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.