Microsoft випустить HoloLens 2 у вересні за ціною 88 тисяч грн

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Microsoft представила нову гарнітуру доповненої реальності HoloLens 2 на початку цього року в ході виставки Mobile World Congress 2019. Як повідомляє Reuters, компанія Microsoft випустить продукт на ринок вже в наступному місяці. У статті також говориться, що ціна складе 3 500 доларів (88 тисяч грн.).

Версія HoloLens 2 Developer Edition буде коштувати 99 доларів в місяць (2 500 грн.) і запропонує кілька додаткових бонусів, таких як 500 доларів (12 600 грн.) на оплату сервісів Microsoft, а також тримісячні версії Unity Pro і плагіна PiXYZ, який допомагає переглядати CAD-моделі в доповненої реальності. Варто відзначити, що на даний момент продукт як і раніше орієнтований на бізнес. Звичайні користувачі навряд чи зможуть зрозуміти його переваги, витративши 3 500 доларів.

HoloLens 2 істотно перевершує оригінальну модель. Перше покоління HoloLens мало 34-градусний кут огляду. У другому поколінні кут огляду збільшився до 52 градусів. Хоча роздільна здатність залишається незмінною, продуктивність була підвищена. Microsoft наділила гарнітуру більшою обчислювальною потужністю, а також апаратним прискоренням для стеження за очима і руками. Крім того, гарнітура стала зручнішою.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.